Het is vandaag de dag steeds makkelijker om jouw volgende volgende mode accessoires online te bestellen. Er zijn steeds meer winkels die hun eigen webshop hebben. Ook komt het vaker voor dat verkopers hun aanbod op online platformen zo als bol.com of amazon.nl aanbieden. Met andere worden, de keuze is reuze. Wat je steeds vaker ziet zijn bijzonder scherpe geprijsde producten met als nadeel dat er 15, 20 en soms zelf 30 dagen aan vast hangen voordat jouw bestelling bezorgd is. Dit type verkoop wordt ook wel dropshipment genoemd. In het kort, je besteld via de verkoper direct bij de leverancier die vaak in het buitenland zo als China zitten. Een aantal nadelen zijn dat je vaak geen vorm van garantie hebt en de kwaliteit niet altijd op orde is. Daarnaast is je bezorging vaak ook vertraagd en in extreme gevallen raakt het verloren in het process.

Als je dit allemaal samen vat dan kan online shoppen soms nog wel eens een spannende onderneming zijn. Bij Wristin willen wij eerlijk en transparant zijn over onze bezorg methode en de service die wij bieden.

Snelle verwerking van de bestelling

Om jouw armbanden zo snel als mogelijk bezorgd te krijgen moeten we als aller eerst de bestelling verwerken. Dit betekend in het kort dat jouw bestelling compleet wordt verzameld, ingepakt, gelabeld en gefrankeerd. Wij streven er naar om dit zo snel mogelijk te doen en dat lukt bij 99,99% van de bestellingen binnen 24 uur. In exceptionele gevallen kan dit tot maximaal 48 uur duren voordat de bestelling is verwerkt. Meer informatie lees je hier. Wanneer jouw bestelling is verwerkt en dus op de post is gedaan ontvang jij direct van ons een melding via het opgegeven e-mailadres.

Bestelling bezorgd via PostNL

Wanneer wij jouw bestelling aan PostNL hebben mee gegeven duurt het vaak 1 tot 2 werkdagen voordat jouw bestelling in Nederland bezorgd is. Helaas hebben wij op dit gedeelte van jouw bestelling geen zeggenschap meer en kunnen we de bestelling ook niet wijzigen, verplaatsen of annuleren. Heb je toch een vraag over jouw bestelling en is hij nog niet verwerkt, neem dan gerust contact met ons op. We proberen altijd mee te denken om jouw van te helpen met onze service.

Heb je nu toch nog vragen over jouw bestelling, over onze producten of onze service? Wij staan elke dag klaar om jouw vragen te beantwoorden. We streven er naar om jouw vragen te beantwoorden binnen 1 werkdag, dus neem vooral contact met ons op.

Recente blog artikelen

De 12 wetten van karma

En de impact hiervan op jouw leven en relaties

Voordelen van een armband als stijlaccessoire en motivator

De veelzijdige voordelen van het dragen van armbanden

Geschiedenis van de armband, een tijdloos accessoire

Van oude beschavingen tot moderne stijlen