Je kent het vast wel, je koopt een leuk shirt, broek of nieuw paar schoenen online. Komt je bestelling eindelijk binnen trek jij jouw nieuwe aanwinst voor het eerst aan. En op dat moment realiseer jij je dat jouw aankoop een flop is omdat het niet past en niet verstelbaar is. Een ergernis die veel online winkeliers (meermaals) overkomt. De oplossing, bestel 2 of zelfs 3 maten zodat er altijd wel één tussen zit die past en retourneer de rest. Het nadeel hiervan is dat jouw geroutineerde producten soms worden vernietigd omdat dat voordeliger is. Om nog maar te zwijgen over het termijn dat jij jouw geld terug krijgt.

In het kort, veel ergernis als je kleding of accessoires met één vast maat koopt. Gelukkig hebben wij bij Wristin hier over nagedacht bij veel onze armbanden. Wij willen 100% achter onze producten staan als het gaat om kwaliteit, ontwerp en gemak. Dat laatste is de reden waarom onze Tibetaanse armbanden verstelbaar zijn. Hierdoor kan jij deze armbanden makkelijk om en af doen wanneer jij wilt met de perfecte pasvorm.

Dat armbanden verstelbaar zijn heeft nog meer voordelen dan je denkt. Stel je voor je wilt er één schenken aan een vriend of vriendin maar je weet de maat niet? Geen probleem, want de maat is makkelijk aan te passen tot het comfort van de drager.

Naast onze Tibetaanse armbanden zijn ook de meeste van onze paracord armbanden verstelbaar. Bekijk bijvoorbeeld onze Breed gevlochten paracord armbanden waarbij er in de sluiting 3 standen zit zodat je ondanks het stoere ontwerp toch nog de mogelijkheid hebt om de maat aan te passen. Zo is er altijd wel wat te vinden voor elke pols, ongeacht de maat.

Recente blog artikelen

De 12 wetten van karma

En de impact hiervan op jouw leven en relaties

Voordelen van een armband als stijlaccessoire en motivator

De veelzijdige voordelen van het dragen van armbanden

Geschiedenis van de armband, een tijdloos accessoire

Van oude beschavingen tot moderne stijlen