Tibetaanse Uiteinden Armbanden

Deze Tibetaanse armbandjes hebben aan de uiteinden een prachtige reeks kleuren die alle individuele betekenissen van elke kleur bevat. Deze mix vertegenwoordigt de heelheid van het universum en hoe alles samenwerkt. Dit armbandje geeft jouw outfit een energieke en gebalanceerde look dat kan variëren van minimalistisch tot uitbundig. Lees verder
12/12 Producten

Traditionele oorsprong

Tibetaanse monniken vlechten dit soort gelukskarmbandje binnen 50 minuten in elkaar als gebedsritueel. Daarom draag je het armbandje traditioneel aan de linkerkant van je lichaam. Dit is de kant die de positieve energie ontvangt.

Welke Tibetaans armband past het best bij jou?

Doordat wij veel verschillende designs en kleuren hebben, vind je altijd wel een passende armbandje voor jouw outfit. Wil jij een armbandje met een gebalanceerde look tussen minimalistisch en vrolijk? Dan zal een van onze Eenvoudige Tibetaanse armbandjes bij jou passen. Of wil je toch iets met wat kleur zo als onze Split of Geweven Tibetaanse armbandjes? Waar je ook van houd hebben wij altijd wel iets passends, zo niet, neem dan vooral contact met ons op.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
XXXS
XXS
XS
SM
MD
LG
XL
XXL