Retour & terugbetaling

Retourneren

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent met jouw aankoop. Wanneer dit het geval is, kan je jouw aankoop binnen 14 dagen, ingaande de dag na ontvangst van jouw aankoop retourneren. Neem alvorens je het artikel retourneert contact met ons op via contact@wristin.com, zodat wij jou hierbij kunnen begeleiden. De kosten voor het retourneren liggen bij de koper van de artikelen.

Zodra de retournering door ons in ontvangst is genomen, boeken wij het aankoopbedrag terug. Je wordt terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen teruggestort. Heb je het binnen deze termijn nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op.

Beschadigd, defect, of foutief artikel ontvangen?

Heb je een beschadigd, defect of foutief artikel ontvangen? Stuur een e-mail met jouw naam, adres, ordernummer en een toelichting op het door jou geconstateerde gebrek en een foto naar: contact@wristin.com. Dit zo snel mogelijk na de ontvangst van de bestelling. Wij proberen de kwestie dan namelijk, indien mogelijk, voor je op te lossen zonder dat je het product hoeft te retourneren.

Klachten

Ben je niet tevreden over jouw bestelling of over onze dienstverlening? Laat het ons direct weten via het contactformulier en ontvang binnen enkele dagen een inhoudelijke reactie.

We doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Bent je desondanks toch niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je natuurlijk altijd nog je klacht voorleggen aan de geschillencommissie Thuiswinkel. Je kunt je klacht ook aan de geschillencommissie voorleggen via het Europees ODR Platform.