Gevlochten Tibetaanse Armbanden

Deze gevlochten armbandjes zijn gemaakt van draden in veel verschillende kleuren. Door de verschillende kleuren heeft het armbandje een vrolijke uitstraling en is het een perfect accessoires om jouw outfit net dat beetje extra flair te geven. Draag het zelf of geef het als geschenk aan je partner of vriend. De bandjes zitten bij elkaar door middel van een goud-koperen ring die ook aan de uiteinden zitten. Dit geeft het bandje een luxere uitstraling en brengt het geheel in balans. Lees verder
13/13 Producten

Traditionele oorsprong

Tibetaanse monniken vlechten dit soort gelukskarmbandje binnen 50 minuten in elkaar als gebedsritueel. Daarom draag je het armbandje traditioneel aan de linkerkant van je lichaam. Dit is de kant die de positieve energie ontvangt.

Welke Tibetaans armband past het best bij jou?

Doordat wij veel verschillende designs en kleuren hebben, vind je altijd wel een passende armbandje voor jouw outfit. Wil jij een armbandje met een gebalanceerde look tussen minimalistisch en vrolijk? Dan zijn onze Split armbandjes misschien wel iets voor jou. Of wil je toch iets met wat kleur zo als onze Geweven of kleur en multi uiteinden armbandjes? Waar je ook van houd hebben wij altijd wel iets passends, zo niet, neem dan vooral contact met ons op.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
XXXS
XXS
XS
SM
MD
LG
XL
XXL