Tibetaanse Geweven Armbanden

Het geweven ontwerp van onze Tibetaanse armbanden heeft een gebalanceerde kruising van stijl en energie. Door de kleurencombinatie van deze armbanden zijn ze een levendige toevoeging op jouw outfit. Omdat wij een breed assortiment hebben zijn er altijd wel één of twee te vinden die past bij jouw styling voorkeur. Lees verder
13/13 Producten

Traditionele oorsprong

Tibetaanse monniken vlechten dit soort gelukskarmbandje binnen 50 minuten in elkaar als gebedsritueel. Daarom draag je het armbandje traditioneel aan de linkerkant van je lichaam. Dit is de kant die de positieve energie ontvangt.

Welke Tibetaans armband past het best bij jou?

Doordat wij veel verschillende designs en kleuren hebben, vind je altijd wel een passende armbandje voor jouw outfit. Wil jij een armbandje met een gebalanceerde look tussen minimalistisch en vrolijk? Dan zal een van onze Eenvoudige Tibetaanse armbandjes bij jou passen. Of wil je toch iets met wat kleur zo als onze kleur en multi uiteinden armbandjes? We hebben ook tijdloze Tibetaanse Metallic look armbandjes. Waar je ook van houd hebben wij altijd wel iets passends, zo niet, neem dan vooral contact met ons op.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
XXXS
XXS
XS
SM
MD
LG
XL
XXL