Tibbetaanse Metallic Armbanden

Het draad van deze armbanden heeft een metallic-achtige uitstraling. Hierdoor straalt en glinstert het net als echt metaal, maar blijft het zacht en soepel omdat het van touw gemaakt is. Perfect voor als je een opvallend armbandje wilt dragen dat licht en comfortabel om de pols hangt. Lees verder
1/1 Producten

Traditionele oorsprong

Tibetaanse monniken vlechten dit soort gelukskarmbandje binnen 50 minuten in elkaar als gebedsritueel. Daarom draag je het armbandje traditioneel aan de linkerkant van je lichaam. Dit is de kant die de positieve energie ontvangt.

Welke Tibetaans armband past het best bij jou?

Doordat wij veel verschillende designs en kleuren hebben, vind je altijd wel een passende armbandje voor jouw outfit. Wil jij een armbandje met een gebalanceerde look tussen minimalistisch en vrolijk? Dan zal een van onze Eenvoudige Tibetaanse armbandjes bij jou passen. Of wil je toch iets met wat kleur zo als onze kleur en multi uiteinden armbandjes? We hebben ook tijdloze Tibetaanse Metallic look armbandjes. Waar je ook van houd hebben wij altijd wel iets passends, zo niet, neem dan vooral contact met ons op.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
XXXS
XXS
XS
SM
MD
LG
XL
XXL