Tibetaanse Verloop Armbanden

Deze armbanden zijn gemaakt van draad dat geleidelijk van kleur in elkaar overloopt. Dit verloop-draad wordt vervolgens in elkaar geweven tot een Tibetaans verloop armbandje. Elke armband is uniek doordat het draad steeds op andere punten wordt gestart. Maar door de continuïteit van de kleuren lijken ze ook wel weer op elkaar. Door de vele kleuren hebben deze armbandjes verschillende betekenissen en hebben ze vooral een hele levendige en vrolijke uitstraling. Lees verder
14/14 Producten

Traditionele oorsprong

Tibetaanse monniken vlechten dit soort gelukskarmbandje binnen 50 minuten in elkaar als gebedsritueel. Daarom draag je het armbandje traditioneel aan de linkerkant van je lichaam. Dit is de kant die de positieve energie ontvangt.

Welke Tibetaans armband past het best bij jou?

Doordat wij veel verschillende designs en kleuren hebben, vind je altijd wel een passende armbandje voor jouw outfit. Wil jij iets minimalistisch met een uitgesproken kleur? Dan zal een van onze Eenvoudige Tibetaanse armbandjes bij jou passen. Of wil je toch iets met wat kleur zo als onze Geweven of kleur en multi uiteinden armbandjes? Waar je ook van houd hebben wij altijd wel iets passends, zo niet, neem dan vooral contact met ons op.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
XXXS
XXS
XS
SM
MD
LG
XL
XXL